eLocutio prevođenje
Prevođenje

Pismeno

Konsekutivno

Simultano
Iskustvo u prevođenju
Ostale usluge
Prijepis tekstova
Lektura i redaktura
Cijene
O nama
Česta pitanja
redIzgubljeni u prijevodu
Kontakt
eLocutio
Umjetnost i strast prevođenja
FAQ Pismeni prijevodi

Kad se želimo predstaviti svijetu, svi pažljivo odabiremo ŠTO ćemo reći, no katkad zaboravimo da je jednako važno i KAKO ćemo to reći. Male gramatičke ili pravopisne greške uvijek se mogu potkrasti – jedan –je umjesto –ije, č umjesto ć – pa nije to ništa, svima se to može dogoditi! Svi će razumjeti! Da, ali što će misliti o našoj profesionalnosti?

To je osobito važno kad se želimo predstaviti na stranom jeziku. Male greške koje ni ne primijetimo mogu potpuno promijeniti značenje i smisao cijeloga teksta, a time prouzročiti i gubitak dobiti iz nekog ugovora ili čak nepotpisivanje tog ugovora.

Gotovo da je nemoguće dovoljno naglasiti snagu dobrog prijevoda. Mnogi strani stručnjaci komentirali su da ih je od suradnje s pojedinim hrvatskim tvrtkama odvratio upravo „prijevod“ njihovih internetskih stranica. Dobrim prijevodom ne samo da osiguravate točnost sporazumijevanja sa stranim partnerom ili klijentom nego im i dajete do znanja da je s vama lako surađivati.

Zato vam eLocutio nudi svoju stručnost i iskustvo u svim jezičnim pitanjima: visokokvalitetan prijevod, lekturu engleskog teksta, lekturu hrvatskoga teksta kao i pomoć pri komunikaciji sa stranim partnerima.

Dopustite da vam olakšamo poslovanje i obratite nam se s potpunim povjerenjem.

 

©2008 eLocutio d.o.o. Sva prava pridržana